Arrangeur | Componist

Arrangeren, componeren en tekstdichten zijn activiteiten waar ik enorm van geniet. Iets creëren dat eerst niet bestond en het vervolgens uitgevoerd horen worden door muzikanten en zangers die het tot een geheel maken dat ik zelf niet alleen had kunnen vormen, enkel bedenken.

Repertoire

Bij de arrangementen en nummers die ik schrijf, is de bezetting van instrumenten en vocale stemmen gerust divers te noemen. Dit heeft er, in combinatie met mijn muzikale opleiding, voor gezorgd dat ik een brede kennis van en ervaring met instrumenten en arrangeer technieken heb vergaard. Zo heb ik een ruim repertoire liederen voor zangkoren (SATB), zowel met begeleiding als a capella en close harmony, een ruim repertoire nummers voor instrumentale blaas kwartetten (altsaxen, tenorsax, trompet) en blaas secties van bands, en verschillende volledige musical arrangementen voor kleine orkesten (de Jesus Christ Superstar musical (orkest van 17), de (mede gecomponeerde) kindermusical “De Trollentocht” (orkest van 11) en een tiental groep 8 basisschool musicals (orkesten van 10 a 12)). Daarnaast heb ik arrangementen geschreven voor diverse kleine ensembles en accordeonorkesten.

Een bestaand arrangement of compositie aanschaffen

Momenteel ben ik bezig om mijn reeds geschreven arrangementen en composities gereed te maken voor beluistering en publicatie op deze website.

Een nieuw arrangement op verzoek en/of op maat

Heeft u nummer dat u wilt uitvoeren met uw groep waar u graag een nieuw arrangement voor wilt laten schrijven? Of heeft u wellicht een bijzonder samenstelling van instrumenten binnen uw groep waarvoor een arrangement op maat gewenst is? Neemt u dan gerust CONTACT met mij op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. De kosten hangen af van een aantal factoren zoals de bezetting, de lengte of het aantal stukken en het gewenste niveau.

 

Neemt u gerust CONTACT met mij op voor verdere vragen.

Docerend en Uitvoerend Musicus
Arrangeur Componist
KvK 66647460